Monday, April 18, 2011

filem CuN

taadaaaa.. macam dah lama sangat Nh tak wat entri baru kan. semenjak duk bz ngan cabaran 50 novel ni, NH mmg tak sempat nak story mory pasal kejadian-kejadian harian NH. hujung minggu lepas, Nh sempat bersantai sambil merehatkan kepala otak yang penat bekerja. Nh berjalan-jalan ngan encik Tunangan @ Encik A.
- setelah sebulan 5 hari kami menjadi tunang... ready to married ok..hehe...gelak gatai ..;p





CUN kan poster kat atas tu... huhhuhu.. NH mau promote sikit ye kat entri ni.. Filem CUN ni memang best... memang Cun abis la suasana Kampung kat Kedah dalam Filem ni. Heroin nya pun CUn jugak. suka tengok Maya Karim (Luna Latisya) dengan Remy Ishak (Atan) dalam CUN.


sebenarnya Sabtu lepas NH kuar ngan Encik A. kuar jejalan n nipiskan poket. tak plan pun nak tgk wayang. last2, NH rase nak buangkan segala ketensenan sepanjang yang berlaku seminggu yang lalu kat opis kan, NH pun ajak la Encik A layan wayang jap. NH ngan Encik A layan Cun kat GSc alamanda. penuh gak seat masa tayangan ni.








cite nie komedi romentik.. memang NH suka layan cite komedi skrg ni. kalu boleh, NH taknak kelip mata..syok layan Luna Latisya dengan PA dia, TOm, lakonan Faezah ELai, memang lawak sangat3 si Tom ni. ENcik A pun duk gelak je memanjang. kusyuk benar duk tgk Maya Karim yang Cun tu agaknya. memang banyak unsur-unsur humor la Cun ni...


unsur2 lawak..unsur2 family.. akhirnya, NH feeling terlebih sudah, pada Part Hero kampung (Atan) ngamok3 n marah adik die yang istimewa tu, Manis. sampaikan Manis merajuk tak balik3... memang leleh la Nh time tu..hehe.. sib baik Encik A tgh kusyuk, kalu tak, kantoi la NH yg terlebih feeling ni..huahauhauuaua... semua feelin2 semua ada n disusun..digarap dengan baik tapi.. overall mmg best giler.. x rugi tengok...


NH mau tgk lg... NH dah suh Encik A belikan vcd Cun ni bile Vcd dah kuar nanti, tak kisah la Ori ke x, janji, NH leh tengok lg... bestt sgt.. so, sape3 yang minat cite komedi romantik..silala laburkan duit anda untk filem ni.. promote tak abis3..macam ade share je kan.



- semua gambar-gambar dr filem cun ni, NH ambik dr encik google je.

2 comments:

  1. ok tutup citer CUN. nak tanya cabaran 50 novel tu apa?

    ReplyDelete
  2. wani.. try buko www.ulatbuku-06@blogspot.com utk keterenge lanjut. ore tok reti nok cito.
    join cabaran jom lumba baca anjuran ulatbuku-06@blogspot.
    baca buku/novel n buat review.

    ReplyDelete