Tuesday, April 26, 2011

terima kasih kakWan @ ulat buku dan Jemari Seni

Assalamualaikumm.....

di pagi selasa yang nyaman ni NH dah update encik Blog. sian encik blog ni kan, bulan april ni, NH tak aktif mengupdate entri. entri untuk review novel pun sikit je kan. tahap bz NH yang melampau sudah muncul la ni .. nak abiskan pembacaan novel pun tak sempat. hampir 10 novel masih tersadai di atas rak... mcam mana nak jadi pengulas terbaik kalau malas nak baca kan..hehe.. hamboi3.. nak jadi pengulas terbaik tu, terlebih sudah NH ni..

sebenarnya entri di pagi hari ni, nak ucapkan banyak3 terima kasih buat KakWan selaku penganjur pertandingan JOM Lumba Baca 2011. trima kasih juga untuk pihak Jemari Seni kerana menaja hadiah.. NH dah selamat menerima hadiah dr KaKWan @ Jemari Seni. abang posman yang tlg kasi..

apa2 pun, NH seronok sangat bila review novel 5 tahun 5 bulan yang NH merapu tu berjaya memikat hati para pengadil.



- bungkusan dari pihak KakWan-






- novel yang NH dapat dr pihak Jemari Seni- (comey je cover novel ni kan- geram je tgk, tp, tak sempat nak start bace lagi)

6 comments:

  1. cane bole dpt novel2 ni ? hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk ulasan yang baik :-)

    ReplyDelete
  3. bestnya..tak sia2 mereview novel selama ni

    ReplyDelete
  4. syamim : join la jom lumba baca anjuran blog ulatbuku. try terjah www.ulatbuku-06.blogspot.com.

    admin (MB) : trima kasih daun keladi..hehehe

    wani: tu la, tak sangko plok review ore merapu2 tu terpilih.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Risau juga takut tak sampai, maklumlah kakwan guna pos biasa je :D

    Ucapan tahniah lagi sekali buat NH :)) dan kakwan tunggu ulasan seterusnya! Mana tahu mampu memikat hati pengadil lagi sekali, dapat menang hadiah lagi ;)

    ~kakwan

    ReplyDelete
  6. kakWan : minggu lepas lagi hadiah ni sampai kat umah. saya lupa nak bgtau kakwan. bz ckit. nak bace novel pun tak sempat..

    ReplyDelete