Friday, April 1, 2011

jom!! serbu

macam iklan jualan murah kan..saja je NH wat tajuk entri macam tu. sebenarnya memang nak wat iklan pun... jom jom.. serbu restoran yang baru di buka kat presint 15 putrajaya. restoran Nasi Ayam Gemas Mustafah.. nyum nyum..nasi ayam tu, makanan kegemaran NH.. dapat ayam je pun dah berbaloi baloi.. sapa2 yang datang putrajaya tu, yang gemar makan nasi ayam, jgn lupa singgah ye.. isnin depan dibuka dengan rasminye untuk pelanggan..

cewaahhhh.... baik nye promote kan, mcm NH ade share lak kan dgn tokey restoran ni. saja nak menambahkan entri kat blog je sebenarnya.. dah menjenggah bulan april dah kan. kalau zaman2 sekolah dulu2, selalu je wat april fool, diri sendiri pun selalu kene.. manis gak kenangan april fool ni kan. (tetibe lak teringat kenangan zaman mude2)



- flyer original Nasi Ayam Gemas Mustafah yang NH dapatkan semalam.. no 5, jalan diplomatik 2, presint 15, putrajaya. kedai ni menyediakan 1 menu je tau, nasi ayam je menunya.






# dah bulan april. kene kije keras kumpul duit sbb mau wat majlis kenduri kendara d kampung. # dah start masuk kije WP1. kul 7.30 - kul 4.30.

# bulan april, perubahan jadual kehidupan berlaku sedikit demi sedikit..insyallah.:]

No comments:

Post a Comment