Wednesday, April 27, 2011

restoran steamboat @maeps serdang

assalamualaikum....:]

NH mau cite sikit pasal restoran steamboat @maeps serdang. bukan nak promote, just nak share je. Sabtu lepas, NH bersama-sama dengan kawan-kawan ex-KPTMkb pergi lepak-lepak dan menjamu selera kat restoran steamboat kat maeps serdang ni. menu utama, buffet steamboat, rm19.90 per person. boleh makan sampai pecah perut (kenyang). selain steamboat, ade gak, menu nasi goreng, mee goreng, bihun goreng, megi goreng, pencuci mulut, buah-buahan, ais krim, ABC dan 3 jenis air.

thanks sangat2 pada kawan NH iaitu wani n hubandnya kerana ajak NH join sama dlm program lepak3 ni. tuan Presiden MPP exKPTMkb, encik dzulazuan, pun bagi comitment yang jitu. syabas2.
kami ber 11 termasuk pasangan masing-masing.

mungkin lepas ni, aktiviti lepak3 exKPTMkb akan diadakan di tempat lain plak.
rugi, awal bulan hari tu, diorang semua ke cameron higland, NH tak leh join di atas sebab2 yang tak dpt di elakkan..

layan je gambar2 kat bawah ni, NH cilok gambar ni dr FB Azma, Azma jadi kamerawoman malm tu, gambar dia, 1 pun tak der.. mengelat tul si azma ni.


- steamboat yang tengah mendidih kut ...-


-colek buah yang azma ambik, NH tak sempat nak merasa.-


- tuan presian MPP bersama wifenya, zura (junior exkptmkb)


- puan wani bersama husbandnya G. (dua dua classmate NH kat kptmkb)


-anis bersama husband-


- anis bersama anaknya, rania. dah besarkan rania ni. geram je tgk, makin tenbam.-


-rania yang temban-


-pico a.k.a shafiq bersama buah hati yang dtg dr JB, shikin-


- ehhehee.. ni NH bersama encik tunang.-

2 comments: