Monday, December 19, 2011

Allah Selamatkan Saya

assalamualaikum.

mmm... 14 disember lepas, genaplah umur NH 28 tahun. huhu.. umur dah nak menjangkau 30 tahun dah, baru duk pening2 pk pasal nak kahwin. mm.. nak wat mcm mana kan, jodoh baru nak sampai. ikutkan plan ayah NH, dalam bulan ni la NH kena jadi ratu sehari. tp, encik tunang minta lanjutkan sikit. tunggu tahun baru katanya.

trima kasih bayk3 pada kawan2 NH yang wish kat fb n sms.
trima kasih juga buat encik tunang sebab belanja NH makan kfc n sebijik kek yang comel. saya sayang awak sgt2.

-comelkan kek yang NH dapat.. hehe.padahal, NH yang pilih sendiri. Encik tunang ajak NH kuar. n terus ke pkns shah alam. kononnya nak cari cincin nikah untuk dia, tp, kedai emas dah banyak tutup kat pkns time tu. so, terus encik tunang tarik NH masuk kedai kek. hehe.. apa lagi, pilih mengikut kesedapan mata NH memandang la kan.

mm.. NH tak paksa encik tunang belikan tau. encik tunang dengan rela hati belanja NH.. hehe.. thanks ye encik tunang.;]

2 comments: