Tuesday, December 20, 2011

SBPA

assalamualaikum.

semua staff kerajaan nak tahu pasal SBPA kan.

hehe.. NH adalah salah seorang staff kerajaan yang tak mau tahu pasal SBPA.
sebab, NH hanyalah anak tiri merangkap anak angkat kerajaan.. hauauua.. best tak title anak tiri n anak angkat tu..hehe.. tah bila la nak jadi anak kandung kerajaan.

kat opis NH pagi ni, ada taklimat pasal SBPA. NH sorang je terconggok kat tempat tak pergi dengar taklimat tu. tah la, xde perasaan n rase nak dgr pun sebab tengah berserabut. pk psl kontrak NH. tah sambung ke tidak utk tahun 2012.

hope masih ada rezki lagi utk NH kat putrajaya ni. dah tua2 ni, tak larat nak p interview2 lgi..huhu

No comments:

Post a Comment