Wednesday, December 21, 2011

Persiapan Kahwin : Bekas Plastik Comel

assalamualaikum..

hehe.. tak abis2 lagi pasal goodies..
NH memang plan dari awal nak bg bekas plastik yang comel ni sebagai goodies utk tetamu masa majlis NH nanti. di sebabkan oleh kegilaan NH pada bekas-bekas plastik ni.

apa-apa pun NH cukup puas hati bila dapat deco sendiri bekas-bekas plastik yg kecil. hehe.. mcam byk je deco nya, just tampalkan riben je pun.

3 comments:

  1. assalam ... mana akk beli bekas ni ye ... ;)

    ReplyDelete
  2. wsalam. sorry lambat reply.lama x online.

    saya beli bekas ni kat kedai rm2 area bangi dan taman equine sri kembangan

    ReplyDelete