Monday, December 12, 2011

Persiapan Kahwin : Semua House

assalamualaikum..

mmmm.. NH masih lagi mau cite pasal persediaan kahwin NH. tak kira la, nak wat gak entri pasal persediaan ni. mm.. masih cerita hujung minggu yang lepas. cite kejadian n benda yang NH lakukan kat jalan tar.

memang kali ni, fokus nak cari barang kat Semua House je. memang puas hati la kat sini. semua barang yang NH nak ada. murah tu memang murah la kalu nak bandingkan dengan Nilai 3. nasib baik la, niat hati NH, just nak beli barang-barang utk big day nanti kat area Kl je.

memang berbaloi la jugak beli barang kat semua house ni. kena rajin menjelajah. kat ground floor ni, ada 2 kedai yang jual barang kahwin yang NH jumpa. antara 2 2 kedai ni, memang ada perpezaan harga.

pastu, kena buat muka tak malu sikit time bayar barang tu. buat la edisi tawar menawar. NH, memang dengan selamba nya tawar harga dengan tokey cina tu.. hehe

- ni ler rupe semua house. mcm2 kedai ada dlm ni. majoritinya kedai2 untuk bakal pengantin. ambik gambar ni dr encik google.

No comments:

Post a Comment