Wednesday, December 21, 2011

Persiapan Kahwin : Kad Jemputan Sudah Siap

assalamualaikum..

sebenarnya kad jemputan NH dh siap sebulan yang lepas, baru kali ni baru NH sempat nak update entri pasal kad kahwin.

NH tempah kad kahwin kat KandaDindaWeddingCard

encik tunang lak tak puas hati dengan design kad ni. pada awalnya NH ngan encik tunang pilih color merah chili, tp, apa yang kami dapat, merah gelap. NH yg pergi ambil sorang2. NH tak kisah pun. sib baik tak pegi ngan encik tunang, kalau x, mesti dia bising kat dalam kedai tu. NH ni, jenis yang tak kisah, janji siap n data-data penting dalam kad jemputan tu tepat.. selesai la kan.

No comments:

Post a Comment