Wednesday, December 21, 2011

Persiapan Kahwin : Kedai Barang Kahwin Murah

Assalamualaikum.

sekarang ni, semua entri NH bermood kan kahwin.. hehe..berkobar-kobar NH ni nak menempuh hari bersejarah tu. macam-macam mana pun, NH tetap nak wat entri pasal kahwin gak.

entri kali ni, NH nak cite kedai barang-barang murah kat Jalan Tar. tempat yang paling best untuk shopping. mcm mcm ada kan kat jalan Tar ni.

kedai Yen Riben yang terletak dalam Semua House kat tinggal bawah.

view depan kedai Yen Riben yang NH ambik dekat encik google.



motif utama NH masuk ke Yen Riben ni sebab nak beli box untuk letak kan wang hantaran n rantai tangan. ok la harga ngan kualiti box tu. lupa lak NH nak snap gambar box tu.

pusing punya pusing dalam Yen riben ni, tersangkut lak pada goodies yang comel ni.. NH beli gak sikit untuk tetamu VIP..;]








No comments:

Post a Comment