Thursday, December 1, 2011

bulan 12 sudah

assalamualaikum..

tup tup, pejam celik pejam celik dah masuk bulan 12 dan 2011 akan berakhir.
bermakna tinggal 55 hari untuk NH menyiapkan segala persiapan.
kepala otak skrg ni, duk pk pasal big day tu je. kerja kat opis pun dah jadi carca marba da.

hope, semua berjalan lancar.
NH rase macam semua benda blum selesai lg. mcm dah takleh nak pk apa2 dah.

hujung2 tahun ni pun, membuat NH lagi penat utk pk status kerja NH skrg ni.
minta kije baru yg tetap pun, lum dpt2 lg..harap2 sebelum hujung bulan ni, ada good news.

3 comments: