Friday, October 1, 2010

open house KPM

bulan syawal ni betul2 best la...asyik dpt makan free je..kikiki..
KPM a.k.a Kementerian Pelajaran Malaysia, tempat saya mencurahkan keringat, wat open house n majlis ramah mesra bersama TPM a.k.a menteri pelajaran Tan Sri Muhyiddin Yasin.

memang besar besaran punya la majlis hari raya ni.. majlis ni buat kat open parking kat belakang building E14. tempat saya parking, seminggu tutup tempat parking ni sebab nak pasang khemah.

semua stesen Tv ade, tp, tak yah nak berangan muka masuk tv la kan, duk jauh dr VIP.
duk kat tengah2 padang, bukannye duduk kat khemah makanan pun..
xpe la, janji saya dh bg sokongan kat majlis ni. memang banyak la menu yang di sediakan tak sempat nak merasa semuanya. tak sempat gak nak menapak dr 1 gerai ke 1 gerai..ramai betul umat manusia...hehe..

layan je 2 keping gamba kat bawah ni..
thanks kat kawan2 opis yang ajak saya join diorang melepak d bawah terik matahari untuk menjamu selera.



No comments:

Post a Comment