Monday, August 2, 2010

2 minggu = 1 kg je...

adehhh..sangat frust..
2 minggu lebih, saya dapat hilangkan 1 kg je..
kenapa jadi mcm ni?
saya sangat frust.. produk easy Slim ni lambat nye..
ke lemak saya makin degil.
saya dah ikat perut tahap tapir dah ni.
makan pagi + petang je..
apa nak jadi ni, macam mana nak hilangkan 15 kg lg ni..
lambat nya, lemak saya makin degil ker????
harap-harap, di bulan puasa yang akan datang lg 3 weeks,
akan dpt membantu saya utk hilangkan kg.
dah macam2 web diet saya terjah ni, utk dptkan menu2 sepanjang
bulan puasa nanti.
ya allah, bantulah hambamu ini untuk mencapai berat badan yang ideal.
saya sudah penat..huhuhu..uwaaaa..mau nangis.

No comments:

Post a Comment