Tuesday, August 3, 2010

sistem tatatertib Kpm

akhirnya, masalah codding kat sistem tatatertib dah selesai..
thanks sgt2 kat my opismate, mazyana @ ana dan penyelia saya kak ruhil..
sekarang ni, dapat task baru..sesi mengupdate design..
kat bawah ni hasil yang saya updatekan, tapi lum siap sepenuh nya..
yang design asal, tak sempat lak nak print screen..wiwiwi..;p


- ni bukan main page, ni tah page ke berape tah, tp, yang ni la byk saya update.
main page dah lawa, tak yah update...

2 comments:

  1. hihi.thanks jee, tp, button je yg knor create, yg lain tu, yg lm nye lg..huhuhu

    ReplyDelete