Monday, August 8, 2011

Pasar Ramadhan @ PKNS Bangi

assalamualaikum...

sabtu n ahad lepas, NH abiskan masa di bazar ramadhan kat PKNs bangi. mencari duit poket lebih sikit. NH tokey nasi ayam gemas mustafah Putrajaya niaga kat situ.

memang seronok sangat. kul 5.30 dah start kena serbu. kul 6.30 dah selamat abis nasi ayam. sampaikan menggigil kepala lutut NH sebab tak sempat nak duduk. sabtu ahad tu memang tak cukup la bekalan nasi ayam yang di bawa. alhamdulillah, rezeki di bulan ramadan kan.

gambar suasana di bazar ramadhan pkns bangi. Nh ambik kat google je. sabtu depan Nh nak snap gambar sendiri la plak..;]

3 comments:

  1. kak noor,nk rs yg betol2 punya nasik ayam mustafa,dtg la ke kg sy di gemas n9...jee sll mkn dkt situ...

    ReplyDelete
  2. adik: haha..penjual tegar. gilo ramai ore g beli.. po semut.

    jee: tokey sini, g menuntut ilmu kat pakcik mustafah tu, buka cawangan kat presint 15. hehe..kaknor wat part time kat restoran tu.

    ReplyDelete