Tuesday, August 16, 2011

perlu buang 15kg

assalamualaikum..

mmm... dah lama NH tak buat atkin's diet. rasa macam nak berjuang lagi sekali la. sebelum big day, NH perlu kurangkan lemak2 degil kat badan ni. nanti susah nak dapat baju yang di impikan..hehehe.

sekarang ni, dah 16 hari puasa, NH berjaya berbuka tanpa makan nasi. Nh belum mampu untuk tinggalkan karbohidrat sepenuhnya. 1 je kelemahan Nh, tak leh nak telan air sampai 3 liter sehari. sebenarnya, minum banyak air sangat penting untuk menyingkiran lemak di dalam badan.

go go go NH, sebelum januari 2012, kena buang 15 kg.

2 comments:

  1. heheee..aku mkn sekali je sari loni.buka pose rini..buko esk br aku mkn..kih2.rmai dos tgur napok kurus..tp aku kan obia dgn mesin timbang..last timbang kt umh mu laa..haahahahha

    ReplyDelete
  2. my history ttg berat badan ni ek..ni aku pendekkan citer je la..kalau nak citer dr masa aku sekolah, esok baru siap..before kawin : 45kg, masa kawin : 43kg, lepas kawin : 45kg, masa preggie 9mth : 53kg, after 1 mth deliver : 46kg, now : 39kg..aku pun terkejut giler..pencapaian terbaik aku..tak pernah aku lost weight that much..huhu..no diet,no supplement or what so ever..semuanyer kebetulan..huhu..tp try la amalkan carrot + timun + limau..insyaallah..

    ReplyDelete