Saturday, October 16, 2010

Giant Kinrara

dah hampir 2 tahun saya tak jejak kan kaki kat giant kinrara.
malam ni, saya abiskan masa n pulus kat giant kinrara ni.
thanks en ayie sebab tolong temankan saya.
niat di hati nak beli rak utk letak buku n majalah,
tp, en ayie ckp, tak yah beli la rak tu, nak suruh adik iparnya tolong buatkan.
alhamdulillah, save pulus saya, leh la saya beli barang3 lain.
save tu mmg save tp, tahun bile tah saya akan dapat rak tu.
banyak gak la saya beli barang mlm ni..


- shopping hari sabtu kan, no plastic bag ler..huhuhu -

No comments:

Post a Comment