Tuesday, October 5, 2010

open house fila

time kasih banyak2 kat fila sebab jemput saya ke open house nye..
memang terangkat la majlis open house fila ni.
siap ngan khemah bagai, macam nak dapat menantu je gayanye..
menu nye pun, menu kenduri tau, nasi minyak + ayam masak merah + gulai dalca + agar-agar + tembikai.

sib baik la fila ada anak kecik yang comel, kalau dh ade anak dara, gerenti la orang ingtkan kenduri kawin anak daranye...kiki...

tima kasih gak kat kak Jahlawati sebab ajak saya join dia, segan gak g sorang3 kan..
layan la gamba kat bawah ni..

huhuhuu..saya agak terkejut.. mamat kat sebelah ni, pakai baju sama color ngan saya.
bila tgk gambar ni baru ler saya perasan. masa hari kejadian, memang saya tak perasan langsung, tau suap nasi minyak ke mulut je..



- hahhaha...mau gelak besar, kat opis, fila tanya saya, pakwe ke kat sebelah tu..
kwang2x, kenal pun tidak...kiki, kalau pakwe saya, ok gak kan?? (gatal betul kan)

No comments:

Post a Comment