Saturday, July 24, 2010

islamic banking fiesta 2010

hari ni, ingatkan nak tido sepuas puasnya sebab tak de xtvt ape2..
mlm td, kak eza saya merangkap kakak ipa, suruh saya pegi kat opisnya sebab ade fiesta islamic banking, saya kena bawak anak-anak jiran ni, sebab ade xtvt utk kanak-kanak..
sape lgi, kalu tak alin, yasmin n elia.
kul 9am alin dah ketok pintu umah, saya janji ngan diorang mlm td, kul 11am..
adeh..terganggu xtvt utk saya jd seorang yg pemalas di pagi sabtu nan indah ni..
layanzzz je la si alin ni, ni la budak yang paling byk ckp merangkap, byk soal, mcm wartawan @ mamapaparazi..uwaa...:p



- ni la kat pentas utama, saya ambik gamba banner ni je, masa kat fiesta ni, saya join main musical chair, kat pentas ni la berlangsung nye mainan tu, xde org nak snap pic saya, saya tak menang pun, tp, saya org yang ke 4 keluar, sebab ade sorang minah ni, duduk atas saya, die tak mau mengalah, so, saya la yg mengalah, malas nak berebut3..tak gemor la den nak berebut2..
akhirnye minah ni la jadi juara..juara berebut kusi..hahaa


ni la budak Alin yang tak saba nak g kat piesta opis chik eza nya..so, saya layanzzz je la..:p
dia tengah sebok mengumpul art pasir tu..dah berapa puluh keping tah die bawak balik..



ni yasmin n elia, yasmin yang cool, elia yang selalu kena buli oleh kakaknya si Alin, cot cet cot cet..hahaha





No comments:

Post a Comment