Wednesday, July 14, 2010

sistem tatatertib...lagi..

adeh...bila kah saya mampu selesaikan masalah form kat sistem tatatertib ni..
kepala saya sudah biol..saya dah tak mampu untuk berfikir tentang coldfusion n Oracle..
mcm mana saya nak mulakan utk bertanya n belajar dr programmer2 kat uapt ni..
perasaan segan saya ni, kenapa la tebal sgt..
ishhh...pergila jauh2 wahai perasaan segan..
dah 3 minggu saya asyik duk menatap error coldfusion ni..
saya tak paham table kat oracle..uwaaaaaaaaaaaaa...
dah sebulan kat uapt, xde hasil ape2 pun..saya tak suka mcm ni..
saya nak bekerja yang ada hasil..
berilah saya kekuatan utk bertanya pada programmer2 yang lama2 di uapt ni..
adehhhhhhh...sgt sedih..:(

2 comments:

  1. byk saba kak nor..insyaallah bole..;)

    ReplyDelete
  2. lepas je post kat sini, terus ade orang yang tolong, akhirnya berjaya masuk ke database..lega...

    ReplyDelete