Friday, July 9, 2010

piala dunia 2010

cewahh, macam peminat fanatik bola lak saya ni..
saya ni memang minat layan bola, tapi, piala malaysia la..
hehe, piala dunia ni memang zero..dari kecil sampai sekrang,
tgk paling lama pun 30minit je, tak tau la nape, tak kena ngan jiwa kut.
tpi, kalau piala malaysia tu, sanggup cari jadual perlawanan kat paper ..hehe
ape ape pun tahniah buat pasukan BELANDA dan SEPANYOL
kerana layak ke perlawanan akhir.
siapa yang jadi JUARA WOLRD CUP 2010, kita sama-sama layan game ni ye.
saya akan layan game final je..hehe

No comments:

Post a Comment